divendres, 8 de maig de 2015

Com buscar informació al Google

La manera més senzilla de trobar una plana web és buscar la paraula que millor defineix el que busquem i teclejar-la al requadre que hi al cercador. Per ex. "terratremol".

Amb pocs segons tindrem milers de planes que ens expliquen coses dels terratrèmols.Però no sempre és tan fàcil. Què passaria si ens han regalat un gos i quan per saber coses de la nostra mascota teclegem: "gossos"? Doncs que les primeres entrades que ens surten són els grup musical gossos.


Quins recursos tenim per trobar millor la informació que busquem?
  • Afegir una paraula a la cerca. Per exemple, en lloc de "gossos" podem escriure "gossos mascotes" o "gossos animals"
  • Escriure entre cometes les paraules que volem que el cercador les busqui seguides.
    Ex. "gos d'atura "
  • Anar a "cerca avançada" i omplir el formularis de la manera més exacta possible
  • Si no dominem l'anglès podem buscar només a les pàgines en espanyol o les d'Espanya, així no ens sortiren en primer lloc un munt de planes que no sabem entendre
  • Anant a "preferències" podem configurar el cercador de manera que ens busqui només les planes escrites en un determinat idioma
  • Si quan fem una cerca enlloc de clicar cliquem botó "cerca al google", cliquem "segur que tinc sort", el cercador només ens donarà un sol resultat, el que considera que és més important, així ens estalviem una llista de milers d'entrades. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!